Priser

Priser & praktiske forhold:

 

For at opnå sessioner der på én gang er dybdegående og effektive, så tilbyder jeg sessioner der er lidt længere en de fleste andre psykologer. For de fleste vil en session hver anden uge være optimalt. Har man råd anbefaler jeg de lange sessioner på 1.5 time. Ønsker man sessioner på 1.5. time, men har svært ved at få råd, så kan man også vælge en model hvor man kommer hver tredje uge.

Vi skræddersyr altid den model der giver mest mening for dig, så ring til mig og hør nærmere, så finder vi ud af det. 

En session a´ 60 min:                                 1050 kr.

En session a´90 min.                                1400 kr

Parterapeutisk session a´ 90 min:         1400 kr

Supervision og egenterapi til psykologer og psykoterapeuter:           1600 kr for sessioner a´1.5 time. 

 

Muligheder for rabat og forløb til reduceret pris:

Køb af 10 sessioner a´60 min:              9000 kr.

Er du studerende eller har du af anden grund vanskeligt ved at finde pengene til et forløb, så er du velkommen til at kontakte mig for at høre, om der er mulighed for et forløb til reduceret pris. Der kan forekomme ventetid på forløb til reduceret pris, da jeg kun tilbyder disse, når der er plads i kalenderen.

Af princip forsøger jeg at gøre det muligt for dem, som virkeligt gerne vil det. Det er et privilegium at have mulighed for at gå i et selvbetalt forløb.

Her er du fri for f.eks. at gå til egen læge, hvor nogle oplever, at de bliver vurderet ud fra en hurtig samtale. Sådanne vurderinger kan så give en bestemt diagnose, der udløser et bestemt antal “klip” til en bestemt type “behandling”. I dette system, vil der ofte være en længere ventetid. Et selvbetalt forløb giver derimod det allerbedste udgangspunkt for et godt forløb med stor grad af frihed og fleksibilitet. Her er du selv er med til at definere indhold og struktur på dit forløbet ud fra dine behov og livssituation.