Depression

Billedresultat for melancholia paintingSøger du hjælp til finde en vej ud af en knugende, mørk, depressiv tilstand og ind i livet? Så ræk ud og kontakt mig. Det er du velkommen til.

Jeg har som professionel psykolog erfaring med at arbejde med mange forskellige mennesker med mange forskellige typer depressive tilstande, i mange forskellige livssituationer.

Henvender du dig, så kan jeg højst sandsynligt hjælpe dig både med at komme af med noget af ubehaget på kort sigt, samt, hvis du ønsker det,  med en mere dybdegående udvikling, som kan øge din livsmuligheder og livsglæde på længere sigt.

Mit speciale er at tilbyde “skræddersyede” forløb, hvor effektive her-og-nu metoder og kombineres med mere dybdegående tilgange, på en måde der passer til din personlighed og livssituation.

I forbindelse med depression kan kognitive metoder, og kropslige og meditative øvelser og mestringsstrategier være en vej til at reducere angsten på kort sigt, mens eksistentielle og dybdepsykologiske metoder kan være en vej til at arbejde med de dybere livstemaer og relationer, som er med til at skabe tilstande med depressiv tyngde og mørke tanker i din tilværelse.