Om Mig

Jeg er født i 1978, er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har læst filosofi på Freie Universität i Berlin. I dag arbejder jeg i spændingsfeltet mellem filosofi, psykologi og psykiatri.

Ud over min akademiske uddannelse, har jeg siden 1999 løbende modtaget mesterlærebaseret undervisning i psykoterapeutisk praksis hos Vedfelt Instituttet. Ole Vedfelt er jungiansk analytiker og har siden udgivelsen af standardværket “Drømmenes dimensioner“, som er oversat til en lang række sprog, været internationalt anerkendt som én af verdens førende kapaciteter i forhold til anvendelsen af meditative tilstande, drømme og indre billeder i dybdepsykologisk arbejde.

Ved siden af min private praksis arbejder jeg med individuelle recovery-forløb for Psykovision, som udover at tilbyde forløb også udgiver bøger og afholder kurser. De er bl.a. kendt for at have været blandt de første til at bringe viden om recovery, stemmehøring og sikker medicinnedtrapning til Danmark.

I forbindelse med mit terapeutiske arbejde modtager jeg jævnligt supervision af erfarne supervisorer, i øjeblikket på et narrativ grundlag. Dette er med til at sikre dig et kvalificeret og fokuseret forløb.